0516 - 51 22 33 info@graafstra.nl

Ben jij de man of vrouw van staal die wij zoeken? Als glaszetter-kitter ben je dagelijks op pad om mee te werken aan onze projecten door heel Nederland. De diversiteit van de opdrachten maakt elke klus weer een uitdaging! Zo zet je de ene dag supergrote beglazing in een prachtige Villa  en monteer je de ander dag glas in een monumentaal pand en help je mee met de montage van de kozijnen.

Functie-inhoud

Als glaszetter-kitter ben je dagelijks op pad in om onze stalen kozijnen te voorzien van beglazing en om het glas en bouwkundige aansluiting af te kitten. Dit doe je alleen of met een collega waarbij je soms ook meehelpt de kozijnen eerst te plaatsen. Je bent medeverantwoordelijk voor een goede communicatie en afstemming van de werkzaamheden met onze opdrachtgever op de bouw. Natuurlijk wil je goed werk afleveren alsof het voor je zelf is en probeer je dit ook binnen de planning van onze opdrachtgevers te doen.

Heeft geen hoogtevrees;

Heeft ruimtelijk/bouwkundig inzicht;

Voelt zich verantwoordelijk voor zijn werk en neemt de veiligheidsvoorschriften in acht;

Is in het bezit van rijbewijs B (E) en VCA Basisveiligheid;

Wat mag je van ons verwachten:

Een leuke functie binnen een gezellig familie bedrijf waar ruimte is om veel te leren;

Een contract met uitzicht op verlenging;

Een marktconform salaris aangevuld met een pensioenregeling;

Ruimte om innovatief en ondernemend te zijn binnen een zelfsturend team.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Heb jij net je MBO afgerond of juist jarenlange ervaring? We maken graag kennis met je! Stuur je CV naar jarno@graafstra.nl en wie weet drinken wij op korte termijn een bakje koffie.

Heb je nog vragen? Stuur ons een bericht!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld