0516 - 51 22 33 info@graafstra.nl

Glaszetter-kitter

Ben jij de man of vrouw van staal die wij zoeken? Als glaszetter-kitter ben je dagelijks op pad om mee te werken aan onze projecten door heel Nederland. De diversiteit van de opdrachten maakt elke klus weer een uitdaging! Zo zet je de ene dag supergrote beglazing in een prachtige Villa en monteer je de ander dag glas in een monumentaal pand en help je mee met de montage van de kozijnen.

Wie zijn wij?

Graafstra is een familiebedrijf die begonnen is in 1979. Wij maken mooie stalen kozijnen, trappen en constructies in onze eigen werkplaats en leveren daarnaast ook aluminium kozijnen. We houden van maatwerk en gaan graag uitdagingen aan.

Hoe ziet jou dag eruit?

Je drinkt ’s ochtends met je collega’s even een bakje koffie in de kantine, om vervolgens met je collega op pad te gaan naar weer een mooi project in Nederland. Vandaag help je eerst mee om enkele stalen kozijnen te plaatsen waar straks het glas in moet. de kraan om het glas te monteren komt op 13.00 op de bouw en dan moet alles er klaar voor staan. Tijdens de middagpauze bekijk je zittend in de zon naar het resultaat.. laat de glaskraan maar komen! Je hebt het met je collega’s nog even over de kartcompetitie van afgelopen week. Wat was het weer spannend! Daar komt de glaskraan net aanrijden en het is dus tijd om die grote jumbo-ruit van 300kg eens op zijn plek in het kozijn te zetten. Dit gaat vlot en je hebt nog tijd om het glas gelijk even af te kitten. De opdrachtgever komt nog even langs lopen en is super enthousiast over het resultaat. Vakwerk! Terug in Oosterwolde staan de bitterballen alweer op de picknicktafel voor de vrijdagmiddagborrel. Je schuift aan om nog even met je collega’s over het weekend te hebben alvorens je naar huis gaat.

Functie-inhoud

Als glaszetter-kitter ben je dagelijks op pad in om onze stalen kozijnen te voorzien van beglazing en om het glas en bouwkundige aansluiting af te kitten. Dit doe je alleen of met een collega waarbij je ook meehelpt de kozijnen eerst te plaatsen. Je bent medeverantwoordelijk voor een goede
communicatie en afstemming van de werkzaamheden met onze opdrachtgever op de bouw. Natuurlijk wil je goed werk afleveren alsof het voor je zelf is en probeer je dit ook binnen de planning van onze opdrachtgevers te doen.

 

Als onze man/vrouw van staal

– Wil je meer dan alleen de hele dag glas zetten en kitten. Je vind het super om ook mee te helpen onze aluminium en stalen kozijnen te monteren. Kortom je houd van afwisseling!
– Je hebt geen hoogtevrees;
– Je hebt ruimtelijk/bouwkundig inzicht;
– Voel je je verantwoordelijk voor je werk en gaat voor een top resultaat
– Neem je de veiligheidsvoorschriften in acht;
– Ben je in het bezit van rijbewijs B;
– Heb je een VCA certificaat of ben je bereid deze op korte termijn te behalen

Wat mag je van ons verwachten

Z

Een leuke functie binnen een gezellig familie bedrijf waar ruimte is om veel te leren;

Z

Een contract met uitzicht op verlenging en een vast contract;

Z

Een marktconform salaris en reiskosten vergoeding aangevuld met een pensioenregeling en vakantietoeslag.

Z

25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Vacature

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Heb jij net je school afgerond of juist jarenlange ervaring? We maken graag kennis met je! Stuur je CV naar jarno@graafstra.nl en wie weet drinken wij op korte termijn een bakje koffie. Heb je nog vragen? Mail deze dan ook naar jarno@graafstra.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld