0516 - 51 22 33 info@graafstra.nl

Over ons

Maak kennis met Graafstra Staal- en Gevelbouw. Een familiebedrijf met jarenlange geschiedenis.

Partner in Staal

Graafstra is al meer dan 40 jaar uw specialist op het gebied van staal. Wij werken aan op maat gemaakte grote en kleine staalconstructies, stalen deuren, puien en kozijnen, bijzondere stalen trappen met bijpassende leuningen, hekwerken en diverse andere staaloplossingen.

Groots in details

Expert in complexe staaloplossingen

Heeft u een (in uw ogen) onmogelijke wens? Wij houden van een flinke uitdaging en gaan op zoek naar de mogelijkheden voor uw vraagstuk.

Graafstra heeft een team van specialistische mannen en vrouwen van staal in dienst die veel ervaring hebben in de bouw, de werkplaats en achter de tekentafel. Wij stellen ons op als uw partner en samen komen wij tot het gewenste resultaat.

Wij zijn gevestigd in Noord Nederland waar u ons kantoor en de werkplaats kunt vinden. De ontwerpfase, voorbereiding en productie vinden grotendeels daar plaats.

Wij zijn landelijk actief. Regelmatig werken wij aan grote projecten in Amsterdam, ’t Gooi of andere plaatsen waar onze expertise wordt gevraagd.

Partner in staalbouw

Wij maken van uw project graag een groot succes. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van stalen constructies. Wij stellen ons als uw partner op en nemen wanneer gewenst al het werk uit handen. Van ontwerp tot realisatie.

Onze klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?