0516 - 51 22 33 info@graafstra.nl

Staalconstructie

Een sterke basis voor elk gebouw of schuur. Van complexe raamwerken tot een stalen draagconstructie voor in woonhuizen. 

Staalconstructie op maat

Graafstra is specialist op het gebied van staalbouw en weet alles van staal. Steeds gebouwen leunen op een degelijke staalconstructie. Deze constructie is alles bepalend voor de stabiliteit en stevigheid van het gebouw. Graafstra heeft de juiste kennis in huis om uw staalconstructie op een professionele en veilige manier te realiseren.

Groots in details

Innovatief en hoogwaardig kwaliteit

Staalconstructies maken ontzettend veel mogelijk. Van hoogwaardige bouwwerken tot innovatieve constructies. Staal is sterk, onderhoudsarm en robuust. Onze jarenlange ervaring binnen de staalindustrie maakt dat voor ons nagenoeg niks onmogelijk is. Heeft u een ingewikkeld vraagstuk of een onmogelijk uitvoerbare klus? Daag ons uit. We denken graag mee over een duurzame oplossing.

Nieuwbouw of uitbouw

Graafstra is uw partner voor kleine – of grote projecten op maat. Wij leveren onder andere voor de woning- en utiliteitsbouw, voor nieuwbouw, uitbouw en renovatie. Voor een enkele stalen balk tot een complete staalconstructie zijn wij de juiste partner voor u.

Partner in staalbouw

Wij maken van uw project graag een groot succes. Wij zijn al jaren specialist op het gebied van stalen constructies. Wij stellen ons als uw partner op en nemen wanneer gewenst al het werk uit handen. Van ontwerp tot realisatie.

flexibel & nauwkeurig

Engineering

Wij beschikken over een eigen engineerings-afdeling met zowel 2D als 3D tekenprogramma’s en bouwen waar nodig met BIM. Op deze manier zijn wij in staat uw wensen tot in detail uit te werken.
Onze no-nonsense organisatie en korte lijnen zorgen er vervolgens samen met onze ervaren productiemedewerkers en montageteams voor dat wij in staat zijn in korte tijd de meest complexe opdrachten te realiseren.

HOGE KWALITEIT & SLIJTVAST

Staalconstructie van Graafstra
  • Van schets tot eindproduct
  • Hoge kwaliteit
  • Uitstekende service
  • Niets is onmogelijk