0516 - 51 22 33 info@graafstra.nl

Metaalbewerker gevelbouw

Ben jij de man of vrouw van staal die wij zoeken? Als metaalbewerker gevelbouw maak jij de mooiste stalen kozijnen en gevels. Geen opdracht is hetzelfde, van taatsdeur voor een woning tot grote schuifdeur voor een Villa en van een celdeur voor een Penitentiaire inrichtingen tot aan een brandwerende deur voor een vluchtweg van een schoolgebouw.

Wie zijn wij?

Graafstra is een familiebedrijf die begonnen is in 1979. Wij maken mooie stalen kozijnen, trappen en constructies in onze eigen werkplaats en leveren daarnaast ook aluminium kozijnen. We houden van maatwerk en gaan graag uitdagingen aan.

Hoe ziet jou dag eruit?

Na een bakje koffie met je collega’s zittende op de hoek van de werkbank, begin je aan je dag. Je krijgt van onze werkplaats chef weer een nieuw werk. Je opent de productie map en ja hoor… je het weer de beker. Een enorme schuifdeur voor een Villa waar wel 400kg glas in komt. Kortom maatwerk!! Je hebt er zin in en begint enthousiast met het samenstellen van de profielen. Tijdens de koffiepauze zie je dat er een flyer in de kantine ligt voor de bouwvakborrel met barbecue en live muziek…je zet snel je naam op de lijst want dit wil je niet missen. Na het samenstellen en het nameten van de kozijnmaten ga je het kozijn aflassen en slijp je vervolgens de verbindingen mooi glad voor een super resultaat. S’middags krijg je nog een appje met foto’s van een van je collega’s die op montage is en net weer zo’n mooie deur die jij gemaakt hebt gemonteerd heeft. Dit ziet er weer superstrak uit. Dan ruik je ineens de bitterballen en beseft dat het vrijdagmiddag is. Een mooi moment om de week nog even af te sluiten en te luisteren naar de sterke verhalen van je collega’s tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Wat verwachten we van jou

Als metaalbewerker gevelbouw stel je de kozijnen samen vanaf tekening. Je kunt goed lassen in dun materiaal en hebt oog voor de details en houd van een hoog niveau qua afwerking. Je communiceert met de productieleider over de voortgang van je werkzaamheden en vind het leuk om jou ideeën om efficiënter te werken of het product nog mooier te maken met de productieleider en werkvoorbereiding te communiceren.

 

Als onze man/vrouw van staal

– Kun je tekeningen lezen
– Kun je goed MIG/MAG lassen (niveau 2)
– Ben je in het bezit van een VCA certificaat of ben je bereid deze op korte termijn te behalen;
– Voel je je verantwoordelijk voor je werk en neemt de veiligheidsvoorschriften in acht;

Wat mag je van ons verwachten

Z

Een leuke functie binnen een gezellig familie bedrijf waar ruimte is om veel te leren;

Z

Een contract met uitzicht op verlenging en een vast contract;

Z

Een marktconform salaris en reiskosten vergoeding aangevuld met een pensioenregeling en vakantietoeslag.

Z

25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Vacature

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Heb jij net je school afgerond of juist jarenlange ervaring? We maken graag kennis met je! Stuur je CV naar jarno@graafstra.nl en wie weet drinken wij op korte termijn een bakje koffie. Heb je nog vragen? Mail deze dan ook naar jarno@graafstra.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld