0516 - 51 22 33 info@graafstra.nl

monteur buitendienst (gevelbouw)

Ben jij de man of vrouw van staal die wij zoeken? Als montagemedewerker ben je dagelijks op pad met een bus vol goed gereedschap om mee te werken aan onze projecten door heel Nederland. De diversiteit van de opdrachten maakt elke klus weer een uitdaging! Zo zit je de ene week in de Penitentiaire inrichtingen (Pi’s) in Noord Nederland en de week erna in een prachtige woonboerderij in het midden van het land. Elke klus is anders dus geen dag gelijk!

Wie zijn wij?

Graafstra is een familiebedrijf die begonnen is in 1979. Wij maken mooie stalen kozijnen, trappen en constructies in onze eigen werkplaats en leveren daarnaast ook aluminium kozijnen. We houden van maatwerk en gaan graag uitdagingen aan.

Hoe ziet jou dag eruit?

Je drinkt ’s ochtends met je collega’s even een bakje koffie in de kantine, om vervolgens met je collega op pad te gaan naar weer een mooi project in Nederland. Hier plaats je aluminium en stalen kozijnen. Je gaat voor een mooi resultaat dus plaats je ook het glas en kit je gelijk het glas even af. Je bent trots op wat we gemaakt hebben en je maakt dus nog snel even wat foto’s die je aan je collega’s stuurt die in de werkplaats deze kozijnen gemaakt hebben. Aan het einde van deze dag die toevallig een vrijdag is kom je in Oosterwolde terug om samen met je collega’s bij de vrijdagmiddagborrel de week nog even door te nemen en het natuurlijk over het weekend te hebben en je hebt geluk…er komt net een collega aanlopen met een nieuwe schaal bitterballen. Je kijkt voor je naar huis gaat nog even snel op de lijst van de jaarlijkse kartcompetitie met wie je dit jaar een team vormt voor de uursrace…..want jij wil die beker dit jaar natuurlijk!!!

Wat verwachten we van jou

Als monteur buitendienst ben je dagelijks op pad in om onze stalen en aluminium kozijnen te monteren. Dit doe je meestal samen met een collega. Je bent medeverantwoordelijk voor een goede communicatie en afstemming van de werkzaamheden met onze opdrachtgever op de bouw. Natuurlijk wil je goed werk afleveren alsof het voor je zelf is en probeer je dit ook binnen de planning van onze opdrachtgevers te doen.

 

Als onze man/vrouw van staal

– Heb je geen hoogtevrees;
– Kun je tekeningen lezen en heb je een ruimtelijk/bouwkundig inzicht;
– Voel je je verantwoordelijk voor je werk en gaat voor een top resultaat
– Neem je de veiligheidsvoorschriften in acht;
– Ben je in het bezit van rijbewijs B;
– Heb je een VCA certificaat of ben je bereid deze op korte termijn te behalen

Wat mag je van ons verwachten

Z

Een leuke functie binnen een gezellig familie bedrijf waar ruimte is om veel te leren;

Z

Een contract met uitzicht op verlenging en een vast contract;

Z

Een marktconform salaris en reiskosten vergoeding aangevuld met een pensioenregeling en vakantietoeslag.

Z

25 vakantiedagen en 13 ADV dagen

Vacature

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Heb jij net je school afgerond of juist jarenlange ervaring? We maken graag kennis met je! Stuur je CV naar jarno@graafstra.nl en wie weet drinken wij op korte termijn een bakje koffie. Heb je nog vragen? Mail deze dan ook naar jarno@graafstra.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld