0516 - 51 22 33 info@graafstra.nl

Tijdloze Stalen deuren & ramen

Modern, klassiek, industrieel of landelijk

Een passende oplossing voor elk stalen interieurconcept

Stalen deuren en ramen zijn populair. Dat is niet zo gek. Staal is sterk, onderhoudsarm en geeft vooral een prachtige unieke uitstraling. Daarnaast zorgen de ranke stalen profielen voor veel lichtinval. 

Groots in details

STALEN PROFIELSYSTEMEN

Wij werken met hoogwaardige stalen kwaliteitsprofielsystemen van Jansen, Forster, RP-technik en Retrosteel. Deze profielen zijn duurzaam en geschikt voor zowel binnen- als buiten toepassingen.

Daarnaast voldoet het aan alle bouwkundige eisen, zoals inbraakwerende en isolerende eigenschappen. En kunnen desgewenst ook brandwerend of kogelwerend geleverd worden.

Onze stalen toepassingen zijn geschikt voor monumentale panden, jaren ’30 woningen, winkelpanden, industriële panden maar ook voor nieuwbouw. Staal buitengewoon sterk, onderhoudsarm en geeft het een goede isolatie.

Stalen binnendeuren en ramen in huis

Stalen deuren en ramen zie je steeds vaker terugkomen in het interieur. Stalen deuren en ramen geven een luxe en elegante uitstraling. Door een traditionele deur te vervangen voor een stalen deur met glas, verbind je twee ruimtes aan elkaar. Hierdoor creëer je licht en ruimte. Een stalen deur is een echte blikvanger in jouw interieur.

Of je nu kiest voor een taatsdeur, scharnierdeur, schuifdeur of een vast kozijn, de mogelijkheden zijn oneindig met staal. Ook de indeling van je kozijn met tussenprofielen is naar eigen inzicht te bepalen. Als je dit alles combineert met het gewenste hang- en sluitwerk kom je tot jouw unieke, op maat gemaakte stalen kozijn.

LAAT JE INSPIREREN

STALEN SCHUIFDEUREN

Een stalen schuifdeur geeft een prachtige unieke uitstraling aan jouw woning of bedrijfspand. Graafstra maakt op maat gemaakte deuren in elk gewenst formaat.

BRANDWEREND, KOGELWEREND & INBRAAKWEREND

functioneel

Stalen ramen en deuren zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen zoals:

– Monumentale panden
– Jaren ’30 woningen
– Winkelpanden,
– Industriële panden 
– Nieuwbouw

 

Precisie, Moderniteit & Traditioneel

STALEN BUITENDEUREN EN RAMEN

Een stalen buitenpui of buitendeur zorgt voor een maximale lichtinval in je woning of kantoor. Het glasoppervlak in je pui bepaalt namelijk hoeveel zicht je hebt naar buiten. Houten puien zijn zwaar. Kozijnen, deuren en muren belemmeren de natuurlijke lichtinval van buitenaf. Met stalen puien ben je flexibeler en kun je relatief meer glas opnemen. Onze stalen kozijnen worden op maat gemaakt. Hierdoor ben je vrij in afmeting, indeling en glasoppervlakte.