0516 - 51 22 33 info@graafstra.nl

Stalen trappen en Balustrades

Op maat gemaakte stalen trappen, balustrades en trapleuningen voor thuis, op kantoor of winkel.

Functioneel en modern

Graafstra is specialist in ontwikkelen en maken van gevelelementen.

Groots in details

Stalen trappen & trapleuningen

Denk bij de (ver)bouw van een woning, kantoor of ander pand eens aan een robuuste trap van staal. Deze trappen ogen stoer maar elegant, zijn onderhoudsarm en 100% veilig.

Graafstra maakt complete trappen, het raamwerk voorzien van bijvoorbeeld houten traptreden, trapleuningen en balustrades van staal. Wij maken trappen in een moderne, industriële look voorzien van rechte, strakke lijnen of juist sierlijk en fijn. In het zwart, wit of elke RAL-kleur naar keuze. Zeker wanneer de trap onderdeel is van uw woning of bedrijfspand, kan een trap een echte eyecatcher zijn. Heeft u een specifieke wens? We denken graag met u mee.

Balustrades van staal

Balustrades zijn er in eerste instantie om veiligheid te creëren maar kan ook een eyecatcher zijn in ieders interieur. Omdat wij maatwerk leveren, kunnen onze leuningen naadloos overgaan op een stalen balustrade op de eerste verdieping. Denk bijvoorbeeld aan balustrades voorzien van glas, met horizontale- of verticale spijlen. Strak of juist sierlijk afgewerkt. Als vanzelfsprekend zijn al onze toepassingen veilig en tot in detail afgewerkt.

LAAT JE INSPIREREN

STALEN ELEMENTEN

Design, mooi en strak

Trap van staal, eindeloze mogelijkheden

Weet u al wat voor een trap uw ruimte nodig heeft? Een robuuste, rechte trap? Een minimalistisch design element? Een wenteltrap of een zwevende trap? Compleet van staal of gecombineerd met glas of eikenhouten treden? Staal biedt oneindig veel mogelijkheden. Staal is sterk en onderhoudsarm. Daarom is staal perfect materiaal voor een trap. We ontwerpen graag een trap op maat die past bij uw ruimte.

HOGE KWALITEIT & SLIJTVAST

ONDERHOUDSARM & ONVERWOESTBAAR

Staal is onderhoudsarm en vraagt om weinig onderhoud. Onze trappen zijn kleurvast, slijtvast en vrij van roest. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw trap lekker loopt.